Зеленський: Фронтова ППО потрібна Україні так само, як і захист для міст та сіл

Зеленський: Фронтова ППО потрібна Україні так само, як і захист для міст та сіл

Укрінформ
Фронтова протиповітряна оборона потрібна так само, як і захист українським містам і селам.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Продовжуємо зараз наші контакти з американською стороною. На всіх потрібних рівнях. Для нас дуже важливе тепер оперативне рішення Сенату на підтримку українського пакета. Тож і на рівні Офісу, на рівні наших дипломатів активно працюємо, щоб був позитив політичний, у швидкому затвердженні пакета, а також і позитив у самому пакеті – його правильне наповнення, наповнення саме тим, що так очікують наші воїни на фронті", - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Він наголосив, що цей час між політичними рішеннями й реальними ураженнями ворога на фронті, між затвердженням пакета й силою захисників – час має бути максимально коротким. І сила – саме такою, яка дійсно може змінити ситуацію на передовій, додав Президент.

"Фронтова ППО потрібна так само, як і захист нашим містам і селам. Наші далекобійні можливості. Наша артилерія. Наші можливості розширювати простір нашого контролю. Зараз кожен день важливий – важливий у комунікації, у політиці, у логістиці. І я дякую всім нашим друзям у Сполучених Штатах, кожному нашому партнеру у світі, хто так само, як і ми в Україні, розуміє спільні можливості, спільні завдання. Всіма методами разом маємо зупиняти російський терор, обмежувати російський потенціал війни та примушувати Путіна визнати очевидне – визнати, що ця війна нічого йому не дасть", - наголосив глава Української держави.

Читайте також: Зеленський: Допомога США дасть змогу Україні стабілізувати ситуацію й перехопити ініціативу на фронті

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський під час термінового засідання Ради Україна – НАТО заявив, що для оборони Україні потрібно ще щонайменше сім систем Patriot чи подібних систем ППО.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-