Ворог обстріляв Українськ на Донеччині - один загиблий, четверо постраждалих

Ворог обстріляв Українськ на Донеччині - один загиблий, четверо постраждалих

Укрінформ
Армія РФ зранку 21 квітня атакувала місто Українськ на Донеччині, внаслідок чого одна людина загинула, чотирьох було поранено.

Про це у Телеграмі повідомила Селидівська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Близько 8:30 окупанти атакували місто Українськ (входить до Селидівської громади – ред.), внаслідок чого загинула одна цивільна особа 1942 року народження, поранено чотири людини. Пошкоджень зазнали шість двоповерхових житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

У військадміністрації також поінформували, що сьогодні приблизно о 6:40 загарбники завдали удару по смт Цукурине протирадіолокаційною ракетою «Х-31П» (повітря-поверхня), внаслідок чого пошкоджено один двоповерховий житловий будинок. Там обійшлося без загиблих і постраждалих.

Донецька обласна прокуратура розпочала розслідування за фактом ворожого обстрілу міста Українськ.

«Унаслідок ворожої атаки загинула жінка, ще четверо містян зазнали поранень. … За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що, за попередніми даними, проти мирного населення ворог використав РСЗВ «Смерч».

Читайте також: Атаки Часового Яру повторюють тактику росіян в Авдіївці - британська розвідка

У прокуратурі уточнили, що внаслідок влучання засобу ураження біля будинку загинула 82-річна жінка, а також зазнали травм різного ступеня тяжкості четверо чоловіків віком від 21 до 53 років. Потерпілим із забоями й осколковими пораненнями надано кваліфіковану медичну допомогу.

Прокурори вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил РФ, запевнили у повідомленні.

Як повідомлялося, за минулу добу, 20 квітня, російська армія поранила двох жителів Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-