Прикордонники наразі не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з РФ

Прикордонники наразі не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з РФ

Відео
Укрінформ
Прикордонники на даний час не спостерігають нарощення ворогом сил на кордоні з Російською Федерацією.

Як передає Укрінформ, про це Державна прикордонна служба України повідомляє у Фейсбуці.

Голова Держприкордонслужби Сергій Дейнеко побував на позиціях Харківського прикордонного загону, бригад Гвардії наступу «Помста» і «Сталевий кордон» та комендатури швидкого реагування Волинського загону. З керівниками підрозділів Голова ДПСУ обговорив обстановку в зоні відповідальності та взаємодію із складовими Сил оборони України. Також очільник відомства перевірив роботи з нарощення інженерно-фортифікаційних споруд.

Відео: Офіційний Telegram-канал Держприкордонслужби України

Військовослужбовці відмітили, що ворог на лінії фронту продовжує штурмові дії з залученням техніки, проте українські захисники дають гідну відповідь. Водночас на кордоні з РФ на даний час не відмічається нарощення ворогом своїх сил.

«Прикордонні підрозділи героїчно б’ються на лінії фронту та захищають наш державний кордон. Прикордонники – справжні воїни, які на рівні з іншими українськими захисниками роблять неоціненний вклад для нашої свободи», – зазначив Дейнеко.

Керівник прикордонного відомства подякував захисникам та захисницям за їхню роботу і вручив їм державні й відомчі відзнаки.

Читайте також: Харків є для росіян бажаною ціллю, але він на сьогодні захищений - Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Україна продовжує нарощувати свої оборонні можливості по всій протяжності кордону з Російською Федерацією та Білоруссю.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-