Зеленський - про атаки РФ у березні: Понад 400 ракет, 600 «Шахедів» й три тисячі КАБів

Зеленський - про атаки РФ у березні: Понад 400 ракет, 600 «Шахедів» й три тисячі КАБів

Відео
Укрінформ
У березні російські загарбники застосували проти України понад 400 ракет різних типів, більш як 600 дронів Shahed і понад 3 тисячі керованих авіабомб.

Як передає Укрінформ, про це Президент України Володимир Зеленський заявив у Фейсбуці.

За словами глави держави, «тільки за цей березень російські терористи застосували проти України понад 400 ракет різних типів, понад 600 «Шахедів» і понад 3 тисячі керованих авіабомб».

«Різні міста і села України потерпають від цього терору, і особливо жорстоко Росія бʼє по прифронтових територіях та прикордонних громадах», - наголосив Зеленський.

Джерело: Офіційний канал Президента України - Володимира Зеленського

Як підкреслив Президент, більш ніж мільйонний Харків зазнає ударів ракет і дронів з першого дня повномасштабної війни.

«Тепер російські терористи застосовують ще й авіабомби проти Харкова. Це щоденні знущання і біль, щоденні втрати у місті. Зруйнована критична інфраструктура, щодня руйнування звичайних житлових будинків», - наголосив Зеленський.

На його переконання, усього цього не буде, коли Україна отримає надійні системи ППО, які можуть врятувати життя людей та повернути безпеку нашим містам.

Читайте також: ППО вночі знищила усі чотири «Шахеди», якими Росія атакувала Україну

Глава держави підкреслив: «Петріоти» в руках українців довели, що всі форми російського терору можуть програти. І це потрібно - потрібно для нашого Харкова та всіх інших міст і громад, чиє життя зараз під російськими ударами».

Як повідомляв Укрінформ, від початку цього року в напрямку Києва ворог застосував понад 180 засобів ураження, зокрема п’ять ракет «Циркон», 11 «Кинджалів» та 113 ракет Х-101.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-