«Переобрання» розв’язує Путіну руки для посилення мобілізації - експертка

«Переобрання» розв’язує Путіну руки для посилення мобілізації - експертка

Укрінформ
Так зване переобрання Володимира Путіна на посаді президента Росії розв’язує йому руки для посилення мобілізації населення на війну з Україною.

Про це сказала співзасновниця Національної платформи стійкості та згуртованості Юлія Тищенко під час пресконференції в Укрінформі.

«Іще до цього плебісциту було зрозуміло, що це ритуальне перепідтвердження. І без цього у нього була відповідна тактика. Але це, можливо, ще більше розв’язує руки в плані продовження мобілізації, тобто він менше боятиметься потенційних соціальних наслідків оголошення мобілізації. Це чергове закручування найрізноманітніших гайок у своїй країні», - зазначила вона.

За словами Тищенко, після «переобрання» Путіна також підвищується коло небезпек, зокрема, для країн Центрально-Східної і Північної Європи.

Читайте також: Салліван - про результати «виборів»: Реальність така, що Путін є президентом РФ

Як повідомлялося, аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що російський диктатор Володимир Путін використає перемогу на «виборах»  президента РФ з показником у 87,28% для виправдання ведення тривалої війни проти України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-