У ГУР спростували заяву російських пропагандистів про знищення вертольота Black Hawk

У ГУР спростували заяву російських пропагандистів про знищення вертольота Black Hawk

Відео
Укрінформ
У Головному управлінні розвідки Міністерства України спростували «інформацію» російських пропагандистів про нібито знищення гелікоптера Black Hawk воєнної розвідки.

Як передає Укрінформ, про це ГУР МО повідомляє у Фейсбуці.

«Екіпажі гелікоптерів Black Hawk ГУР МО України продовжують бойову роботу. Усі борти Black Hawk Головного управління розвідки Міністерства оборони України перебувають у чудовому робочому стані, їх екіпажі продовжують виконувати бойові та спеціальні завдання», - заявили в ГУР.

У розвідці підкреслили, що «чорноротим пропагандистам та їхнім рабовласникам із Кремля, які поширюють фейки про збиття гелікоптера воєнної розвідки України, слід менше зловживати спиртним».

Читайте також: У Центрі стратегічних комунікацій спростували російський фейк про знищення HIMARS

Як повідомлялося, в Міністерстві оборони Російської Федерації у неділю заявили, що розрахунки ПЗРК "Верба" збили український вертоліт Мі-8 біля Лукашівки Сумської області, який здійснював політ у напрямку села Козинки Білгородської області Росії. Своєю чергою, російський так званий «воєнкор» Євген Піддубний повідомив про те, що росіяни збили український гвинтокрил Black Hawk, на борту якого нібито перебували до 20 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-