Бійці «Сибірського батальйону» зайшли у населений пункт Горьковський під Бєлгородом

Бійці «Сибірського батальйону» зайшли у населений пункт Горьковський під Бєлгородом

Укрінформ
Російські добровольці із "Сибірського батальйону", які воюють проти путінського режиму в РФ, заявили, що 17 березня зранку зайшли в населений пункт Горьковський Бєлгородської області Росії та захопили місцеву адміністрацію.

Про це вони повідомили в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Підрозділи російських визвольних сил разом із добровольцями Чеченської республіки Ічкерія зайшли до населеного пункту Горьковський на території РФ і захопили будівлю місцевої адміністрації", – йдеться у повідомленні.

Бійці також опублікували фото, де вони стоять на російському прапорі та прапорі Бєлгородської області, тримаючи табличку з будівлі місцевої адміністрації.

Пізніше легіон "Свобода Росії" опублікував у Телеграмі відео, підтвердивши захоплення населеного пункту на Бєлгородщині. На відео видно, як бійці розгорнули свій прапор на будівлі адміністрації Горьковського, зірвавши прапори, які висіли там.

Читайте також: Буданов вважає російських добровольців силою, яка здатна досягати поставлених цілей

"Відмінна спільна робота РВС (російських визвольних сил – ред.) з ічкерійськими добровольцями! Спеціально для путінських пропагандистів коротко описуємо: за наказом кураторів Заходу, на гроші їхніх платників податків, побудували село в Чорнобилі, яке один в один схоже на селище Горьковський Бєлгородської області", - написали бійці.

Як повідомляв Укрінформ, легіон "Свобода Росії", РДК і "Сибірський батальйон" - добровольчі російські формування, які воюють на боці України - 12 березня зайшли в Курську і Бєлгородську області РФ у межах спільної операції.

Фото: Сибирський батальйон, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-