«Станція Краматорськ»: морська піхотинка Ярина Чорногуз розповість про службу жінок у війську

«Станція Краматорськ»: морська піхотинка Ярина Чорногуз розповість про службу жінок у війську

Анонс
Укрінформ
Бойова медикиня, морська піхотинка і поетеса Ярина Чорногуз стане гостею сьогоднішнього випуску програми Костянтина і Влади Ліберових «Станція Краматорськ».

Берет морської піхотинки Чорногуз отримала у 2021 році, до цього служила за контрактом і була волонтеркою батальйону «Госпітальєри». Брала участь у боях за Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Попасну та Бахмут.

Ярина Чорногуз є авторкою двох поетичних збірок. За книгу поезій «[dasein: оборона присутності]» вона удостоєна Шевченківської премії.

У цьому випуску йтиметься, зокрема, про особливості служби жінок у війську та доцільність їхньої мобілізації; для чого потрібно створити у ЗСУ жіночий батальйон; як мотивувати людей до мобілізації; як налагодити комунікацію між військовими та цивільними; чому цивільні чутливіші до ворожих ІПСО, ніж військові.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде 12 березня, о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Проєкт «Станція Краматорськ» - це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту - через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Читайте також: Жорсткі мобілізаційні заходи не змусять воювати тих, хто не хоче - боєць ЗСУ

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови - документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-