Зеленський: Військові працюють над стабілізацією наших позицій на фронті

Зеленський: Військові працюють над стабілізацією наших позицій на фронті

Відео
Укрінформ
Сьогодні на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача відбулися детальні доповіді щодо кожного напрямку на фронті: від Купʼянського до Херсонщини. 

Про це повідомив у вечірньому зверненні Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Зараз військові працюють над стабілізацією наших позицій на фронті. І це в умовах, коли постачання від партнерів усе ще суттєво обмежене", - повідомив Президент.

Відео: ОП

За словами Президента, на окремій доповіді був керівник ГУР Кирило Буданов.

"Кілька питань. Передусім – військові плани Росії. Не лише проти нашої держави, проти інших народів теж. Спільне завдання світу зараз – збити цю хвору путінську фантазію, що в нього нібито є час для продовження війни. Можливо, він посилить мобілізацію – після імітації "виборів" зараз у березні. Мобілізацію росіян. Але мобілізацію ресурсів і фінансів, залишків російських зв’язків зі світом ми маємо обмежити ще більше, ще жорсткіше. І кожен, хто цінує життя свого народу, має цим займатися, кожен лідер. Дякую всім, хто допомагає", - розповів глава держави.

Також на Ставці йшлося про будівництво фортифікаційних укріплень.

"Понад 2 тисячі кілометрів завдань, зміцнення вже створеної фортифікації та створення нової – щонайменше три лінії нашої сили. Розроблені відповідно до загроз. Усі необхідні ресурси залучені, і це – персональна відповідальність урядовців, обласних керівників та військових за результат. Результат має говорити сам за себе, своєю надійністю для кожного солдата", - наголосив Зеленський.

Читайте також: Президент: Не повинно бути жодного місця спокою для окупанта

Крім того, на окремій доповіді міністр оборони Рустем Умєров і головком ЗСУ Олександр Сирський поінформували про поточну ситуацію на фронті та щодо планування дій.

"Обговорили сьогодні ж підготовку до наступного засідання у форматі "Рамштайн" та ключові акценти нашої комунікації з партнерами щодо зброї та снарядів", - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні міністр оборони України Рустем Умєров та Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський обговорили з главою Пентагону Ллойдом Остіном підготовку до наступного засідання Контактної групи з питань оборони України («Рамштайн»). Двадцята зустріч контактної групи з оборони України у форматі «Рамштайн» відбудеться на авіабазі Рамштайн у Німеччині 19 березня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-