Кулеба після нічної атаки дронами закликав Європу швидше інвестувати у виробництво зброї

Кулеба після нічної атаки дронами закликав Європу швидше інвестувати у виробництво зброї

Укрінформ
На кожну недоставлену Україні систему ППО, Росія відповідає сотнями ракет і безпілотників, якими атакує українські міста.

Як передає Укрінформ, про це у соцмережі Х заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Чергова нічна нищівна атака росіян на Харків, Одесу та Сумщину. В Одесі влучили в житловий будинок. Наразі повідомляється про двох загиблих і восьмеро поранених, серед яких є дитина. Росія діє кожного разу, коли Захід не діє. За кожне слово, яке пояснює, чому щось не можна зробити для України, Росія забирає справжнє людське життя. На кожну недоставлену ППО, Росія відповідає сотнями ракет і безпілотників, які атакують міста в Україні», - написав він.

Наслідки нічної атаки по Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

За словами Дмитра Кулеби, за кожен патрон, вивезений з Європи замість того, щоб відправити їх в Україну, Росія захоплює ще один квадратний метр європейської землі.

«Інвестуйте у виробництво, купуйте (зброю – ред.) та забороняйте експорт за межі Європи зараз. Мета полягає не в тому, щоб діяти «скільки потрібно», а «якомога швидше і скільки потрібно», - додав міністр.

Читайте також: Кількість постраждалих внаслідок удару дрона в Одесі зросла до восьми

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський після нічної атаки російських дронів заявив, що Україні потрібно більше систем протиповітряної оборони від партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-