Командувач Сухопутних військ назвав основні потреби на полі бою

Командувач Сухопутних військ назвав основні потреби на полі бою

Укрінформ
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олександр Павлюк під час XVI Безпекового діалогу Україна-США окреслив основні потреби, які мають Сухопутні війська, для ведення бойових дій проти переважних сил противника.

Як передає Укрінформ, про це генерал Павлюк повідомив у Фейсбуці.

«У форматі онлайн долучився до XVI Безпекового діалогу Україна-США щодо оцінювання оборонних спроможностей та потреб України після другого року війни, який пройшов у Вашингтоні. Тематична частина, присвячена, зокрема, питанням Сухопутних військ, відбулася за участі поважних військових фахівців та аналітиків провідних безпекових установ», - поінформував Павлюк.

Командувач висловив подяку народові Сполучених Штатів за допомогу Україні та підкреслив її важливість для відбиття повномасштабної збройної агресії Росії.

«Під час розмови також окреслив основні потреби, які мають Сухопутні війська для ведення бойових дій проти переважаючого противника. Зокрема, щодо окремих видів озброєння, військової техніки та можливостей посилення армійської авіації», - йдеться в дописі.

Читайте також: Військові спростували захоплення росіянами села Бердичі на Донеччині

Командувач Сухопутних військ також запевнив учасників, що лише продовження підтримки України, Збройних Сил та Сухопутних військ ЗСУ дасть змогу повністю відновити територіальну цілісність країни в міжнародно визнаних кордонах та знизить можливості Росії поширити свою агресію на інші країни.

Як повідомляв Укрінформ, Пентагон обмірковує можливість використання останнього джерела фінансування, яке у нього залишилося, для військової допомоги Україні в умовах відсутності гарантій, що ці кошти будуть поповнені Конгресом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-