Нагнітання ситуації навколо Кринок пов’язане з «виборами» у Росії - Гуменюк

Нагнітання ситуації навколо Кринок пов’язане з «виборами» у Росії - Гуменюк

Укрінформ
Інформаційне нагнітання ситуації навколо плацдарму на лівому березі Дніпра пов’язане з майбутніми «виборами» в РФ.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповіла керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, коментуючи ситуацію в Кринках на Херсонщині.

«Нагнітання ситуації навколо Кринок і плацдарму на лівому березі взагалі зараз надзвичайно вигідне саме ворогу. Тому що вони мали фальстарт з бравурною заявою, що все вже переможено і всі обов’язкові досягнення, які їм позначалися до квазівиборів...уже виконані. Насправді перемоги не сталося, і вони не мають чим порадувати царя. Тому вони намагаються насичувати зараз інформаційний простір різною інформацією», - зазначила Гуменюк.

Вона додала, що треба довіряти офіційним джерелам. «За минулу добу вони спромоглися тільки на 2 штурми, це говорить про те, що в них є складнощі морально-психологічного характеру, щоб мотивувати людей йти в ці м’ясні штурми. Вони продовжують діяти без застосування бронетехніки, і це дуже нервує особовий склад тих штурмових груп», - сказала Гуменюк.

Читайте також: Гуменюк - про ситуацію у Кринках: Ми не здаємо свої позиції і тримаємо плацдарм

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припустили, що заяви про захоплення плацдарму на лівобережжі Херсонщини потрібні російському керівництву, аби посилити бажаний інформаційний ефект напередодні президентських виборів у РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-