Станція Краматорськ: захисник Маріуполя «Смурф» про оборону Азовсталі, полон і реабілітацію

Станція Краматорськ: захисник Маріуполя «Смурф» про оборону Азовсталі, полон і реабілітацію

Анонс
Укрінформ
Гостем програми Костянтина і Влади Ліберових сьогодні стане Ілля Ільяшенко з позивним «Смурф» - військовослужбовець 23-го загону морської охорони Держприкордонслужби, захисник Маріуполя.

Про це повідомляє Укрінформ.

Ільяшенко з перших днів повномасштабного вторгнення РФ захищав Україну у складі свого підрозділу, був на заводі «Азовсталь», майже рік провів у російському полоні. Зараз він проходить реабілітацію й активно допомагає проводити збори коштів для побратимів.

У цьому випуску йтиметься, зокрема, про оборону Маріуполя та ведення бойових дій в облозі; російський полон та реабілітацію; взаємини між цивільними та військовими; мобілізацію та мотивацію служити; вплив російських ІПСО; що для українців означає перемога у війні.

Новий випуск проєкту «Станція Краматорськ» вийде у вівторок, 20 лютого, о 19:00 на ресурсах Укрінформу та Центру протидії дезінформації.

Читайте також: Збройні сили не готові до такої кількості жінок у своїх лавах - військова

Проєкт «Станція Краматорськ» - це серія інтервʼю з військовими. Головна мета проєкту – через відверту розмову показати особисту життєву історію героя, а також дати відповіді на основні фейкові російські ІПСО на тему армії та війни в Україні.

Ведучі програми Костянтин та Влада Ліберови – документальні фотографи, які фіксують події в Україні з перших днів повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-