Росія тримає на лівобережжі Херсонщини 70 тисяч військових - ОК «Південь»

Росія тримає на лівобережжі Херсонщини 70 тисяч військових - ОК «Південь»

Укрінформ
На лівобережжі Херсонщини не спостерігається критичного збільшення ворожого ресурсу, як і раніше, це близько 70 тисяч особового складу.

Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповіла керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

"Ми не спостерігаємо критичного збільшення ворожого ресурсу, зокрема, російського угруповання "Днепр". Вони використовують той ресурс, який у них є. Те, що у нас було зафіксовано, - це загальна кількість вздовж лінії фронту у нашій зоні відповідальності і до Запорізького напрямку - близько 70 тисяч", - сказала Гуменюк.

При цьому, за її словами, це загальна кількість окупантів вздовж лінії фронту і в тилу.

"Тобто це не вздовж лінії вони стоять плече в плече, а це підрозділи, що розташовані з глибиною відповідного тилу і можуть бути підтягнуті у випадку втрат. Фактично це ми і спостерігаємо: штурмові дії, завдані втрати, переформатування, підтягування сил додаткового резерву, створення нових штурмів і знову рахуємо безуспішні спроби", - пояснила Гуменюк.

Читайте також: Ворог заводить нові бригади: Третя штурмова повідомила про ситуацію в Авдіївці

Вона зауважила, що штурмові дії ворог веде на цьому напрямку без застосування техніки.

Як повідомлялося, операційна зона російського угруповання "Днепр" простягнулась по фронту від с.Покровська на Кінбурнській косі вздовж лівого берегу річки Дніпро до с. Михайлівка в районі Мамай-гори приблизно на 250-260 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-