Ворог вдарив по одній із підстанцій Укренерго на сході

Ворог вдарив по одній із підстанцій Укренерго на сході

Укрінформ
У східному регіоні Росія завдала артилерійського удару по одній із підстанцій НЕК «Укренерго», однак пропускної здатності мережі достатньо для покриття попиту.  

Як передає Укрінформ, про це 6 лютого повідомила компанія у Фейсбуці.

"На сході, в прифронтовій зоні, ворог завдав артилерійського удару по одній з підстанцій «Укренерго». Персонал не постраждав, пошкоджено обладнання. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться після дозволу військових. Попри це пропускна здатність високовольтних мереж «Укренерго» достатня для покриття наявного попиту", - йдеться у повідомленні.

Через погодні умови на ранок знеструмлено 50 населених пунктів в Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Житомирській, Хмельницькій областях. З технічних причин є знеструмлення в Київській області.

Читайте також: USAID передало Укренерго два високовольтних трансформатори

В Укренерго зазначили, що через бойові дії та з інших причин на ранок без світла залишаються 352 населені пункти. Є нові пошкодження через обстріли в мережах Донецької та Харківської областей.

Сьогодні станом на 09:30 рівень споживання електроенергії в Україні на 1,2% вищий за відповідний показник понеділка, 5 лютого. Причини - невелике похолодання на сході та півночі країни.

Читайте також: Зеленський - про пошкоджену підстанцію Укренерго: Відправили на Дніпропетровщину фахівців та ресурси

Як повідомлялось, за даними Укренерго, у понеділок, 5 лютого, добовий максимум споживання був зафіксований близько 11:30. Його рівень був на 1% нижче, ніж у попередній робочий день, 2 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-