USAID передало Укренерго два високовольтних трансформатори

USAID передало Укренерго два високовольтних трансформатори

Укрінформ
Агентство США з міжнародного розвитку передало НЕК "Укренерго" два високовольтних трансформатори та закупило й передасть іще 16.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укренерго у Фейсбуці.

"Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку "USAID Україна" передало «Укренерго» два високовольтні автотрансформатори. Закупівля і доставка цього обладнання профінансована урядом Сполучених Штатів через USAID та реалізована в рамках USAID Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ)", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що обладнання вже встановлене на підстанціях в регіонах, які найбільше постраждали від масованих ракетних атак минулої зими.

Крім того, USAID закупило і передасть Укренерго ще 16 автотрансформаторів.

Читайте також: Миколаїв отримав від USAID техніку для ремонту доріг

Загалом із початку повномасштабного вторгнення USAID передало оператору системи передачі обладнання та засобів індивідуального захисту на суму близько 10 млн дол. USAID через Проєкт енергетичної безпеки також допомагає Укренерго посилити фізичний захист високовольтних підстанцій.

Як повідомлялося, у межах співпраці Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури і USAID "Проєкт енергетичної безпеки" (ПЕБ) буде закуплено 91 когенераційну установку для 32 міст та двох університетів.

Фото: НЕК "Укренерго"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-