Від початку повномасштабного вторгнення державні нагороди отримали майже 70 тисяч захисників

Від початку повномасштабного вторгнення державні нагороди отримали майже 70 тисяч захисників

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав кілька указів про відзначення 294 українських воїнів державними нагородами. Загалом від початку повномасштабного вторгнення державними нагородами відзначені вже 69 тисяч 945 українських захисників і захисниць.

Про це глава держави заявив під час традиційного відеозвернення, повідомляє Укрінформ.

«Підписав сьогодні одразу кілька нових указів про відзначення наших воїнів державними нагородами. 294 військових Збройних Сил України. Різні бригади, різні напрямки. Але однаково життєво важливі бої. Хоробрість, без якої Україна не змогла б вистояти. Сила, яка забезпечує Україні незалежність і власний шлях у цьому світі. Маємо бути вдячними кожному з наших воїнів – усім захисникам і захисницям, усім, хто зміцнює оборону й допомагає», - наголосив Зеленський.

За його словами, загалом за час війни від 24 лютого державними нагородами були відзначені 69 тисяч 945 оборонців, серед яких представники ЗСУ, Нацгвардії, СБУ, Нацполіції, ДПСУ, ДСНС, ГУР, УДО, Держспецзв’язку, зовнішньої розвідки.

Читайте також: Зеленський відзначив кілька військових бригад і підрозділів прикордонної служби

Зеленський також відзначив, що українські захисники продемонстрували черговий влучний результат на морі, поповнивши «російський придонний флот».

Як повідомляв Укрінформ, вночі 1 лютого воїни спецпідрозділу “Group 13” Головного управління розвідки Міністерства оборони України знищили ракетний катер "Івановєц" Чорноморського флоту РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-