Україна працює й далі, над наступними обмінами полоненими - Зеленський

Україна працює й далі, над наступними обмінами полоненими - Зеленський

Відео
Укрінформ
Усі 207 звільнених з полону українців проходять процес реабілітації та відновлення. Команда України працює й далі, над наступними обмінами.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час традиційного відеозвернення, повідомляє Укрінформ.

«Дуже емоційна подія – звільнення наших хлопців із полону, яке відбулося вчора. Зараз усі 207 хлопців уже в процесі реабілітації та відновлення. Кожному надається вся необхідна допомога. Кожен уже на зв’язку з рідними. Усіх родини, близькі можуть відвідати. І щоразу, коли наші – вдома, це доводить, що Україна працює, щоб повернути кожного й кожну. Нікого не забуваємо. Бувають різні ситуації, коли обмін може бути значно ускладнений. Хтось каже іноді, що й неможливий. Але ми шукаємо шляхи. Ми шукаємо посередників. І я вдячний усім, хто допомагає Україні. Команда України працює й далі, над наступними обмінами», - заявив Зеленський.

Читайте також: Зеленський: Українці мають фінансові гарантії для соціальної стабільності

Як повідомляв Укрінформ, Україна повернула з полону ще 207 своїх громадян. Зокрема, 95 представників Збройних сил України, 56 нацгвардійців, 26 прикордонників, 29 воїнів Територіальної оборони та одного представника Національної поліції України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-