Кількість атак поблизу Мар’їнки перевищила кількість штурмів на Авдіївському напрямку - Штупун

Кількість атак поблизу Мар’їнки перевищила кількість штурмів на Авдіївському напрямку - Штупун

Укрінформ
Російські окупаційні війська активізувалися на всіх напрямках, найбільша кількість атак зафіксована поблизу Мар’їнки.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

«Наразі ворог намагається знайти якусь слабину і довбає нашу оборону на різних напрямках. Навіть не Авдіївський напрямок вчора був найактивніший, ворог активізувався вчора на усіх напрямках, але скрізь своя інтенсивність. Так, якщо на Авдіївському напрямку відбито 16 атак, то на Мар’їнському було аж 25 спроб ворога йти вперед. Також Шахтарський напрямок - це неподалік Золотої Ниви та Старомайорського, - там було 6 спроб ворога покращити тактичне положення, на Запоріжжі поблизу Роботиного ворог також намагався тричі південно-східніше Роботиного відбити раніше втрачені позиції», - повідомив Штупун.

Він зазначив, що ворог застосовує близько 300 дронів на добу, але Сили оборони успішно їх нейтралізують.

Читайте також: Ворог збільшив кількість штурмів на Таврійському напрямку

«Наші засоби РЕБ працюють досить продуктивно. Якщо 242 (знищених дрони – ред.) - це було позавчора, то за вчора нейтралізовано і знищено 161 БПЛА.

Як повідомляв Укрінформ, в операційній зоні ОСУВ Таврія загальні втрати ворога минулої доби склали 480 осіб та 23 одиниці військової техніки, не враховуючи БПЛА. Зокрема, 2 танки, 7 ББМ, 6 артсистем, 5 автомобілів та 3 одиниці спеціальної техніки. Сили оборони також знищили 2 склади боєприпасів противника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-