Сирський на передовій вручив нагороди військовим

Сирський на передовій вручив нагороди військовим

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військовослужбовців, які безпосередньо виконують бойові завдання на лінії зіткнення.

Про це пресслужба Сухопутних військ ЗСУ повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

За словами Сирського, “наші мужні воїни продовжують нищити ворога та міцно тримати оборону”.

“Вчергове особисто поспілкувався з тими, хто безпосередньо виконує бойові завдання на лінії бойового зіткнення та подякував їм за визначний внесок у справу захисту нашої Батьківщини”, - зазначив командувач.

Читайте також: Стефанчук на Харківщині вручив військовим відзнаки Верховної Ради

Сирський вручив державні нагороди, відзнаки головнокомандувача ЗСУ, командувача Сухопутних військ та цінні подарунки кращим військовослужбовцям.

“Поза сумнівом, наші герої, це найкращі представники українського суспільства, які попри надзвичайно складні умови та смертельну небезпеку зразково виконують свій військовий обов’язок, виявляють непохитну стійкість, незламність духу та мужність. Продовжуємо нищити ворога та боронити рідну землю”, - наголосив командувач.

Як повідомляв Укрінформ, Сирський відвідав бригади на Сіверському та Бахмутському напрямках та обговорив з командирами пропозиції щодо подальшого ведення бойових дій.

Фото: Сухопутні війська ЗСУ, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-