Сирський про зимовий наступ РФ: Задачі щодо виходу ворога на певні рубежі провалені

Сирський про зимовий наступ РФ: Задачі щодо виходу ворога на певні рубежі провалені

Укрінформ
Командування російської окупаційної армії не досягло тих цілей, яке воно ставило в останні місяці.

Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, передає Укрінформ з посиланням на АрміяInform.

«Вони (росіяни - ред.) неодноразово визначали для себе терміни захоплення тих чи інших населених пунктів, виходи на певні рубежі, потім їх переносили - ці задачі в них дійсно провалені», - сказав Сирський.

Проте, зазначив командувач Сухопутних військ, противник продовжує наступати на декількох напрямках та має ресурси для цього.

Читайте також: Сили оборони тримають рубежі: Сирський розповів про бої на трьох «гарячих» напрямках

Раніше Сирський повідомив, що війська РФ ведуть підготовку до відновлення наступальних дій на Сіверському напрямку і переміщують підрозділи «шторм» та здійснює формування штурмових рот.

Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також підтвердив, що окупаційні війська готуються до чергового наступу поблизу Синьківки на Купʼянському напрямку. Проте, як зазначив він на брифінгу 12 січня, сил і засобів для наступу на Харків у військ РФ на сьогодні немає, а наявні поблизу кордону війська використовуються для демонстрації присутності.

Читайте також: Речник Сухопутних військ - про можливий наступ росіян: Харків'янам не варто хвилюватись

Як повідомляв Укрінформ, у Головному управлінні розвідки розцінюють повідомлення про загрозу наступу росіян на Харків як інформаційно-психологічну операцію ворога.

Фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-