Укроборонпром розпочинає партнерство з чотирма литовськими компаніями

Укроборонпром розпочинає партнерство з чотирма литовськими компаніями

Фото
Укрінформ
Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» розпочинає партнерство з чотирма литовськими компаніями, які займаються інноваційними розробками та виробництвом у військовій сфері.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Укроборонпрому у Телеграмі.

Зазначається, що співпраця планується з литовськими компаніями, які спеціалізуються на створенні прицілів, зокрема тепловізійних, сучасних систем дистанційного ініціювання підриву, засобів РЕБ, зв’язку тощо. Йдеться про NT Service, Brolis Semiconductors, RSI Europe і DMEXS.

«Ми продовжуємо працювати над поглибленням співпраці вітчизняної оборонки з інноваційними іноземними компаніями, зокрема у сфері РЕБ і безпілотних систем. Це наближає нашу Перемогу та сприяє подальшому розвитку вітчизняного ОПК на шляху до створення в Україні Арсеналу вільного світу», - заявив генеральний директор Укроборонпрому Герман Сметанін.

Фото: ОП

Читайте також: Президенти України і Литви підписали у Вільнюсі спільну заяву

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками ЗМІ у Вільнюсі після проведених переговорів з Президентом Литви Гітанасом Науседою заявив, що Україна і Литва домовились про спільне виробництво засобів оборони, зокрема, засобів боротьби з дронами.

Головне фото: Укроборонпром

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-