Миколаївський десантник в одному бою знищив чотири броньовані машини ворога

Миколаївський десантник в одному бою знищив чотири броньовані машини ворога

Відео
Укрінформ
Миколаївський десантник з позивним «Сєдой» 79 ОДШБр в одному бою знищив чотири одиниці бронетехніки росіян і зірвав ворожу атаку.

Про це повідомляє у Фейсбуці 79 окрема десантно-штурмова Таврійська бригада, передає Укрінформ.

Зазначається, що десантники 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Десантно-штурмових військ ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на Донеччині, утримуючи визначені рубежі оборони.

Так, днями, ворог знову спробував прорвати оборонні порядки десантників, кинувши на штурм п’ять одиниць бойової броньованої техніки разом з піхотою. Утім, штурм було відбито: техніка залишилась горіти у полі. Більшість бійців ворожої піхоти було знищено.

У бригаді особливо відзначили протитанкіста одного з підрозділів - молодшого сержанта Андрія Г. з позивним «Сєдой». Влучними пострілами з протитанкового ракетного комплексу «Джавелін» він знищив чотири броньовані машини, у тому числі танк і БМП. Своїми вмілими діями він зірвав атаку ворога.

Вправний воїн довів особистий рахунок знищеної ворожої техніки до 22 одиниць, додали у бригаді.

Читайте також: Нацгвардійці цьогоріч знищили вже 14 російських танків і п'ять БТР - Клименко

Про напруженість бойових дій на напрямку, де воюють Таврійські десантники, свідчать втрати ворога за перші дні нового року. Так, маруновими беретами було вже знищено, чи пошкоджено 29 одиниць бойової броньованої техніки окупантів; втрати його живої сили склали більше 200 бійців.

Як повідомлялося, Миколаївський десантник 79 ОДШБр збив з автомата чотири ворожі дрони-камікадзе і один БПЛА зі скидом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-