Зеленський: Пріоритет держави - дати все необхідне для фронту

Зеленський: Пріоритет держави - дати все необхідне для фронту

Укрінформ
За словами Президента України Володимира Зеленського, пріоритет Української держави – дати все необхідне для захисту країни та для активних дій.

На цьому глава держави наголосив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Звичайно, я постійно на зв’язку з військовими, з нашими командувачами. Кожного дня, кожної ночі цього року – нові жорсткі бойові зіткнення», - сказав він.

Президент підкреслив, що найбільш інтенсивні бої наразі тривають на Авдіївському та Мар’їнському напрямку, Бахмутському, Лиманському, Куп’янському, а також на півдні держави.

Водночас Зеленський підкреслив абсолютно героїчну роботу українських воїнів, усіх Сил оборони та безпеки, кожної бригади, яка на передовій, кожного підрозділу та усіх, хто працює на оборону, усіх, хто допомагає.

«Головний пріоритет нашої держави – незмінно – дати все необхідне для захисту України та для наших активних дій. Боєприпаси. Дрони. Техніка. Особовий склад. Витримати цей рік – означає витримати всю цю війну», - наголосив глава держави.

Читайте також: Доля світової демократії вирішується зараз під Куп’янськом та Авдіївкою - Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, між Силами оборони України та російськими військами протягом доби відбулось 56 бойових зіткнень.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-