Президент відвідав хірургів військового госпіталю на Донеччині та вручив нагороди

Президент відвідав хірургів військового госпіталю на Донеччині та вручив нагороди

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відвідав передову хірургічну групу 59-го військового мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Північного регіону та вручив нагороди.

Про це повідомляється на сайті глави держави, передає Укрінформ.

"Під час поїздки до Донецької області Президент України Володимир Зеленський відвідав передову хірургічну групу 59-го військового мобільного госпіталю Військово-медичного клінічного центру Північного регіону. Глава держави ознайомився з роботою хірургічної групи, яка приймає поранених захисників зі стабілізаційних пунктів оперативно-тактичних угруповань «Лиман» і «Соледар» і надає їм медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Президент вручив ордени «За мужність» ІІІ ступеня та княгині Ольги ІІІ ступеня медичним працівникам хірургічної групи.

«Дякую за все, що робите, за те, що повертаєте до життя наших хлопців, дівчат – наших воїнів. Бажаю вам здоров’я, адже для вашої місії потрібно багато міцності та здоров’я», – зазначив Зеленський, звертаючись до військових медиків.

Президент також поспілкувався з пораненими військовослужбовцями, які проходять тут лікування, і вручив їм державні нагороди.

«Дякую вам за те, що воюєте так міцно. Вітаю вас зі святами. Бажаю якнайшвидшого одужання. Перемоги в наступному році!» – сказав глава держави.

Читайте також: Ворог не припиняє тактику «м’ясних штурмів» на Авдіївському напрямку - Нацгвардія

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Володимир Зеленський побував на передовій біля Авдіївки.

Він відвідав передовий контрольно-спостережний пункт 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, яка перебуває в Авдіївці, і нагородив оборонців міста.

Зеленський вручив оборонцям Авдіївки державні нагороди / Фото: Офіс Президента

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-