Ворог не припиняє тактику «м’ясних штурмів» на Авдіївському напрямку - Нацгвардія

Ворог не припиняє тактику «м’ясних штурмів» на Авдіївському напрямку - Нацгвардія

Укрінформ
На Авдіївському напрямку росіяни не припиняють застосовувати тактику «м’ясних штурмів» позицій Сил безпеки і оборони України.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба Нацгвардії України, передає Укрінформ.

«Підрозділи спеціального призначення Національної гвардії на Авдіївському та Мелітопольському напрямках продовжують нищити ворога. Загалом на Авдіївському напрямку противник не припиняє застосовувати тактику «м’ясних штурмів» позицій Сил оборони», - зазначили у пресслужбі.

За інформацією НГУ, минулого тижня загальні втрати, яких завдали росіянам підрозділи спецпризначення, склали: у живій силі - 51 особа. У озброєнні та військовій техніці було знищено три танки та чотири АТ і пошкоджено один танк, дві АТ та одну артилерійську систему.

Військові розповіли, що минулого тижня загін Центру спеціального призначення НГУ в районі населеного пункту Авдіївка виконував завдання з розвідки, ударно-пошукові дії, снайперські та контрснайперські заходи, вдень і вночі завдаючи ураження окупантам, застосовуючи весь спектр вогневих засобів.

Читайте також: Тарнавський не виключає, що наступного року на фронті буде ще важче

«Так, днями розвідники загону своєчасно виявили штурмову групу, яку було уражено розрахунком станкового протитанкового гранатомету. Ворог, зазнавши втрати, відійшов», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун заявив, що на Авдіївському напрямку РФ застосовує вже новітню техніку, зокрема Т-90.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-