Тарнавський не виключає, що наступного року на фронті буде ще важче

Тарнавський не виключає, що наступного року на фронті буде ще важче

Укрінформ
Не виключено, що наступний 2024 рік на фронті буде складнішим, ніж нинішній, оскільки йтиметься про звільнення територій і вихід до кордонів.

Про це сказав командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський в інтерв’ю ВВС Україна, передає Укрінформ.

«Я думаю, що наступний рік буде, можливо, ще важчим. Тому що ми повинні закінчувати ведення бойових дій і звільнення наших територій. І чим ближче до виконання цього завдання, головної мети – виходу на наші кордони, воно буде ще складніше. Ворог про це знає і буде творити все для того, щоб ми це завдання не виконали. Тому, як кажуть, нам – удачі, ну, а їм – вони свій вибір зробили. Тому я кажу, що рік буде важкий», - зазначив Таравський.

На запитання, чи реально у 2024 році завершити війну, командувач зауважив, що визначальним є не завершення війни, а перемога в ній.

Читайте також: Бої за Авдіївку: ЗСУ в активній обороні, стримують удари ворога на всіх напрямках

«Питання "завершити війну" я ніколи не ставлю. Питання – перемогти. Тому що завершити війну можна по-різному. Для нас, військових, це перемога», - наголосив Тарнавський.

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України за останню добу ліквідували 790 російських загарбників. Загалом з 24 лютого 2022 року по 27 грудня 2023 року втрати російських загарбників становлять близько 355 тисяч 750 осіб.

Фото: armyinform.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-