Виробництво зброї та дронів: Зеленський провів Ставку

Виробництво зброї та дронів: Зеленський провів Ставку

Оновлено
Укрінформ
Президент України, Верховний головнокомандувач Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якій обговорили планування наступного року та забезпечення Сил оборони.

Про це глава держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зеленський заслухав доповіді Мінстратегпрому, Міноборони, погодження від Генерального штабу. Обговорили розподіл замовлень, збільшення кількості виробників.

"Нині вже сотні компаній задіяні в ключових виробництвах, і я вдячний кожному підприємству, яке забезпечує потрібний результат для наших воїнів. 2024 рік має стати часом суттєвого зростання внутрішнього оборонного виробництва. Контрактування й бюджет забезпечуємо", - наголосив Зеленський.

За його словами окрема увага приділялась виробництву всіх видів дронів, зокрема FPV та боєприпасів до них. "Україна мусить стати здатною забезпечувати всі необхідні потреби в дронах", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Партнери України посилюватимуть співпрацю щодо виробництва дронів - міністр оборони Латвії

Також Президент заслухав доповідь Головкома та командувачів напрямків щодо ситуації на фронті: конкретні позиції, конкретні потреби.

"Вдячний нашим Повітряним силам за ефектне поповнення російського підводного Чорноморського флоту ще однією посудиною. Не буде окупантам жодного спокійного місця в Україні", - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, в оборонному комітеті Верховної Ради спрогнозували перебіг війни наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-