Фітьо - про ворожі плани захопити Куп’янськ і Часів Яр: Третій місяць з місця на місце переступають

Фітьо - про ворожі плани захопити Куп’янськ і Часів Яр: Третій місяць з місця на місце переступають

Укрінформ
Російські загарбники "поспішають" атакувати на сході: вони мають плани захопити Куп’янськ та Часів Яр.

Про це заявив речник командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає Укрінформ із посиланням на Радіо Свобода.

"Вони (окупанти – ред.) поспішають. Свій наступ вони розпочали на початку жовтня. І спочатку жовтня відбуваються активніші бойові дії на усіх напрямках. Зараз вони мають короткострокові, середньострокові і довгострокові (плани – ред.). Але ті плани весь час переносяться, тому що вони забули в тих планах поставити позначку, що проти них стоять Збройні сили України, які, звичайно, їм того зробити не дадуть", – зазначив він.

Читайте також: На Бахмутському напрямку наразі знаходиться 62 тисячі російських військових

Речник сказав, що армія РФ має вже раніше відомі плани захопити Куп’янськ і Часів Яр, але "вже третій місяць вони практично з місця на місце переступають".

Крім того, як повідомив Фітьо, російські сили збільшили кількість застосування дронів на Бахмутському напрямку.

"Кількість дронів більша. В середньому застосування ворожих дронів на Бахмутському напрямку коливається від 30 до 50 штук", – зазначив він.

Речник командування Сухопутних військ також відзначив і збільшення обстрілів у районі Бахмута, що порівняно з Лимано-Куп’янським напрямком більше удвічі. "Бої йдуть цілодобово", – підсумував Фітьо.

Читайте також: Ворог перекидає резерви штурмових батальйонів на Куп'янський напрямок - Фітьо

Як повідомляв Укрінформ, на Куп‘янському, Лиманському та Бахмутському напрямках тривають наступальні дії російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-