Україна не програє, навіть якщо знизиться підтримка міжнародних партнерів - Президент

Україна не програє, навіть якщо знизиться підтримка міжнародних партнерів - Президент

Укрінформ
Україна не програє у війні, навіть якщо продовжиться зниження підтримки з боку міжнародних партнерів.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час підсумкової пресконференції, відповідаючи на питання, чи дійде до програшу, якщо продовжиться зниження підтримки України з боку міжнародних партнерів.

«Ні, я так не вважаю. Ми були в найскладнішій ситуації і ми були майже повністю окуповані, принаймні центральні регіони нашої держави - об’єкти інфраструктури, логістика нашої держави, дороги, залізниця, доставка продуктів харчування, економіка, вбиті повністю кіберударами можливості фінансування тимчасово окупованих міст. Ми були в повній блокаді. Ми вийшли – люди, Бог, партнери, не знаю хто більше - все це допомогло. А після цього була зима, вона інша. Ми не сприймаємо зараз цю зиму як перемогу, вибачте, вона дуже дорого дістається, і я знаю кожну цю систему і кожний наш захист, кожну хвилину – як, що прибуває в Україну, як ми боремось за ці ракети, як ми боремося за кожну цю систему захисту. І в нас була інша зима. Зараз у нас інша ситуація. І я погоджуюсь, що є виклики – скільки ще допомоги щодо артилерійських снарядів, ПТРК, щодо артилерійських систем, особливо 185 калібру, щодо ремонтів цих систем, відправки тощо, але відкриваються потроху хаби», - зазначив Зеленський.

Він зауважив, що дійсно є складнощі навіть із сусідами, коли Україна не могла доставити до хабу зброю та техніку, аби ремонтувати її , адже політика завжди втручається.

Читайте також: Цієї зими кілька нових систем ППО Patriot захищатимуть Україну - Президент

«Всі розуміють, що непросто. Ризик той, про який ви кажете, він завжди є, ми всі живі люди, і ми живемо, але треба жити в Україні і боротись, і вірити, дуже сильно вірити. Вірити не словами, а з наближенням результату. Це значить своїми кроками щоденно. От що потрібно робити, щоб потім принаймні не було соромно», - наголосив Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленський зауважив, що Росія за останній рік так і не досягла жодної зі своїх цілей СВО в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-