У ГУР закликали зрадників здаватися добровільно

У ГУР закликали зрадників здаватися добровільно

Укрінформ
У розвідці попередили зрадників та воєнних злочинців, що їм краще здатись.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" сказав представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

"Ілля Кива офіційно засуджений в Україні, це був злочинець і державний зрадник, який мав відбувати покарання в Україні... Якби він добровільно здався в руки українського правосуддя, то був би зараз живий і у безпеці. Власне, те саме стосується і всіх інших зрадників, колаборантів і воєнних злочинців", – сказав Юсов.

Читайте також: Політолог: Кива - одна з цілей на ліквідацію зі «списку Малюка»

За його словами, Кива був важливою складовою російської пропагандистської машини, і спостереження за ним з боку українських спецслужб велося давно.

Як повідомлялося, російський телеканал "РЕН ТВ" поширив інформацію, що тіло колишнього народного депутата Іллі Киви знайшли в Московській області РФ.

За даними джерел Укрінформу в правоохоронних органах, зрадника вбито зі стрілецької зброї. Його ліквідація – результат спецоперації СБУ. Неофіційно є інформація, що Кива – одна із законних цілей із так званого довгого «списку Малюка» куди входять зрадники.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-