Політолог: Кива - одна з цілей на ліквідацію зі «списку Малюка»

Політолог: Кива - одна з цілей на ліквідацію зі «списку Малюка»

Укрінформ
Ліквідація колаборанта Іллі Киви продемонструвала, що СБУ здатна знаходити і карати зрадників навіть у будь-якій точці РФ.

Про це написав у своєму блозі політолог Тарас Завгородній, передає Укрінформ.

«Неофіційно є інформація, що Кива – одна із законних цілей так званого довгого «списку Малюка». Туди входять люди, які вчиняли військові злочини і закликали до геноциду українців», - заявляє політолог.

Загородній підкреслює, що ліквідація зрадників – це системні дії СБУ. «В той же день, що і Киву, в Луганську було ліквідовано воєнного злочинця, так званого «депутата ЛНР» Олега Попова. Попов - фігура менш медійна ніж Ківа. Але його ліквідація – це ще один дзвіночок для всіх колаборантів. Такі дзвінки лунають для зрадників все частіше», - вважає експерт.

Читайте також: У ГУР підтвердили ліквідацію Киви: Така доля спіткає й інших зрадників

«Вчорашній день ще раз показав, що суспільство чекає і аплодує такому покаранню зрадників. Це демонструє, в тому числі, і підтримка дій СБУ, яку фіксують соціологи – найбільша за весь період Незалежності. У світі такі дії порівнюють з ізраїльським «Моссадом» кращих часів: ворогів держави знайдуть і покарають, де б вони не знаходились. Таке знання приводить зрадників до істерик і постійних пошуків «кротів» у своїх рядах», - резюмує Загородній.

Як повідомлялося, російський телеканал "РЕН ТВ" поширив інформацію, що тіло колишнього народного депутата Іллі Киви знайшли в Московській області РФ.

За даними джерел Укрінформу в правоохоронних органах, зрадника вбито зі стрілецької зброї. Його ліквідація – результат спецоперації СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-