Зеленський анонсував ще більше санкцій проти тих, хто працює на агресію Росії

Зеленський анонсував ще більше санкцій проти тих, хто працює на агресію Росії

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський підписав два пакети санкцій проти осіб, зо працюють на агресію РФ, зазначивши, що кожне прізвище і назва компанії у списках– конкретна провина, що російський терор триває.

Про це він заявив у своєму відеозверненні, що розміщене у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Сьогодні є кілька нових санкційних рішень нашої держави – два пакети санкцій. Це синхронізація з партнерами щодо тих осіб, які прямо працюють на російську агресію або їй допомагають. А також це санкції проти суб’єктів держави-терориста, що мають стосунок до критичної інфраструктури. Кожне прізвище, кожна назва компанії – це конкретна провина в тому, що російський терор триває», - наголосив Президент.

Фото: ОП
Читайте також: Зеленський підписав два пакети санкцій: проти 147 фізичних і 303 юридичних осіб, пов'язаних із РФ

Він зазначив, що Україна доповнює своїми санкціями міжнародні санкційні механізми. "І ми працюємо, щоб санкції партнерів були поширені й на тих, проти кого вже ухвалені відповідні рішення України", - сказав Зеленський.

Він повідомив, що підписав два укази щодо понад 300 юридичних і майже 150 фізичних осіб держави-терориста. За його словами, українські спеціальні служби, передусім Служба безпеки України, а також Кабінет Міністрів та РНБО продовжать відповідну роботу.

"Будуть й інші санкційні рішення", - додав Президент.

Читайте також: Україна доповнює своїми санкціями міжнародні механізми - Зеленський

Як повідомляв Украінформ, Президент підписав сьогодні два Укази про санкції проти фізичних і юридичних осіб, пов'язаних з РФ. В одному Указі персональні санкції накладено проти 60 фізичних і 93 юридичних осіб, які повʼязані з потенціалом РФ, а в іншому - проти 87 фізичних і 210 юридичних осіб, які повʼязані з потенціалом РФ.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-