Росія відправила на війну проти України засуджених за вбивства людожера і сатаніста - ЗМІ

Росія відправила на війну проти України засуджених за вбивства людожера і сатаніста - ЗМІ

Укрінформ
Російські ЗМІ повідомляють, що за участь у війні в Україні президент РФ Володимир Путін помилував серійного убивцю із Сахаліну Дениса Горіна та Миколу Оголобяка, який був засуджений за ритуальні вбивства підлітків.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Сибирь.Реалии.

Денис Горін відбував у колонії 22-річний термін. Місяць тому на його сторінці в соцмережі з'явилося фото у військовій формі з Z-символікою на рукаві. Зараз Горін перебуває в госпіталі Южно-Сахалінська з пораненням середньої тяжкості, повідомив виданню його сусід Дмитро.

"Вважай, на волі, помилуваний, пів строку як із куща", - додав він.

Уперше Горіна було засуджено на 10 років колонії суворого режиму у 2003 році за вбивство і знущання над тілом убитого. Через сім років він був умовно-достроково звільнений за зразкову поведінку. У червні 2011 року брати Денис і Євген Горіни жорстоко побили людину. Коли потерпілий був без свідомості, Євген Горін добив його ножем. У січні 2012 року брати Горіни зарізали ще одну людину. Влітку 2012 року було розкрито щонайменше четверте вбивство, скоєне Денисом Горіним. За версією слідства, у листопаді 2010 року він спочатку вбив людину, а потім зрізав з ніг трупа м'ясо, яке поклав у холодильник, а пізніше з'їв.

Інше видання 76.ru повідомило, про помилування ярославця Миколи Оголобяка, засудженого на 20 років за ритуальні вбивства підлітків. Про це виданню розповів батько вбивці. За його словами, у колонії його 33-річний син завербувався в "Шторм Z", провів на війні пів року, отримав важке поранення і 2 листопада повернувся додому. Зараз він живе в Ярославлі з матір'ю.

"Поки ніким не працює, відновлюється. На СВО його навряд чи знову візьмуть", - сказав батько.

Читайте також: У Росії пропонують ставити ув'язнених на військовий облік

У 2010 році Оголобяк і ще семеро осіб отримали терміни від 8 до 20 років позбавлення волі за вбивство чотирьох знайомих. Оголобяк був єдиним на той момент повнолітнім фігурантом справи і отримав найбільший термін - 20 років колонії суворого режиму і мав відбувати покарання до 2030 року. Зазначається, що група підлітків створила в Ярославлі "секту сатаністів" у 2006 році. Вони, за даними слідства, здійснювали ритуальні вбивства тварин, а 2008 року вбили і розчленували чотирьох підлітків.

Як повідомляв Укрінформ, російський уряд запровадив «особливий військовий облік» для в'язнів у тюрмах і колоніях, який не вимагає особистої явки у військкомат і проводиться без медкомісії та психологічного відбору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-