Помста за удар по 128 бригаді: «Птахи Мадяра» ліквідували десятки загарбників, сотню поранили

Помста за удар по 128 бригаді: «Птахи Мадяра» ліквідували десятки загарбників, сотню поранили

Укрінформ
Командир групи аеророзвідки "Птахи Мадяра" Роберт Бровді з позивним "Мадяр" заявив про відплату росіянам за удар по 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді на Запоріжжі.

Про це він повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

За його словами, знищено 25 російських військових із 810-ї бригади севастопольських морпіхів та сотню поранено. Є втрати і серед командного складу ворога, додав він.

Бровді поінформував, що відплата сталася у неділю, 19 листопада, — у день ракетних військ та артилерії РФ в момент нагородження. При цьому місце нагородження на узліссі було ретельно підготовлене та замасковане росіянами, зазначив він. 

Як наголосив аеророзвідник, удар прийшовся на 810-ту "трепану-перетрепану" севастопольську бригаду морської піхоти РФ. "Стільки за один раз вони ще не ловили", - написав "Мадяр".

Це бумеранг за 128-му Закарпатську бригаду, "відплата була терплячою", додав він. 

"Мадяр" також порадив уважно слідкувати за некрологами, особливо у пабліках з окупованого Криму та навколо головного госпіталю ім. Бурденка.

Читайте також: Сили оборони ліквідували вже 319 820 російських загарбників

Як повідомлялося, 3 листопада на Запоріжжі росіяни вдарили по особовому складу 128-ї окремої Закарпатської гірсько-штурмової бригади. Загинуло 19 військових, також були поранені серед військових та цивільних. Командира бригади Дмитра Лисюка згодом відсторонили - саме його чекали військові 128-ї бригади на нагородження до Дня артилеристів. Наразі у цій справі триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-