На Бахмутському напрямку ворог зібрав резерви і вже два тижні атакує - Сили оборони

На Бахмутському напрямку ворог зібрав резерви і вже два тижні атакує - Сили оборони

Укрінформ
Російська армія на Бахмутському напрямку намагається повернутися на втрачені позиції, ситуація динамічна, але контрольована.

Про це повідомив начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає кореспондент Укрінформу.

"На Бахмутському напрямку ситуація залишається активною, ворог вже приблизно два тижні як перейшов від оборонних дій до атакувальних, намагається повернути втрачені попередньо позиції", - сказав Фітьо.

Читайте також: На Куп'янському напрямку точаться бої, ворог хоче вийти на берег річки Оскол

За його словами, окупанти "назбирали відповідні резерви" та переходять до атакувальних дій. "11 ворожих атак на даному напрямку було відбито за минулу добу - це Кліщіївка, Андріївка, Хромове. Ворог намагається витіснити наших оборонців з позицій у районі Кліщіївки", - сказав речник.

За його словами, окупанти застосували по українських позиціях 10 дронів та здійснив 336 обстрілів. Водночас втрати ворога на Бахмутському напрямку становили 124 окупанти та 10 одиниць ворожої техніки.

Читайте також: На фронті - 48 ворожих атак за добу, ЗСУ утримують позиції на лівому березі Дніпра

"На даному напрямку ситуація динамічна, ворог атакує, наші захисники обороняються, переходять до контратак. Сказати про певний успіх на даному напрямку зараз важко, але ситуація залишається контрольованою, наші захисники відбивають ворожі атаки", - сказав Фітьо.

Як повідомляв Укрінформ, на Бахмутському напрямку прикордонники знищили ворожий дрон-камікадзе.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-