Зеленський нагородив ще 480 військових, 175 з них - посмертно

Зеленський нагородив ще 480 військових, 175 з них - посмертно

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 480 захисників України, 175 з них – посмертно.

Відповідні укази оприлюднені на сайті глави держави, передає Укрінформ.

Згідно з документами, нагороди призначені за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України, та за самовіддане виконання військового обов’язку.

Так, указом №754/2023 Президент постановив нагородити 204 оборонців. Їм призначені орден «За мужність», медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни».

Указом №755/2023 нагороджені 200 військових, з них 145 – посмертно. Оборонцям призначені ордени Богдана Хмельницького, Данила Галицького та «За мужність», медалі «За військову службу Україні», «Захиснику Вітчизни» й «За врятоване життя».

Читайте також: Командувач Нацгвардії відвідав південний напрямок і передав нагороди для бійців

Указом №756/2023 глава держави нагородив 76 військовослужбовців, 30 з них – посмертно. Нагородженим призначені ордени Богдана Хмельницького, Данила Галицького та «За мужність», медалі «За військову службу Україні» та «Захиснику Вітчизни». Один із оборонців відзначений «Хрестом бойових заслуг».

Як повідомляв Укрінформ, указом від 16 листопада Зеленський відзначив держнагородами 49 захисників України, 15 з них – посмертно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-