На Запоріжжі загарбники зазнали втрат та відійшли біля Новодарівки

На Запоріжжі загарбники зазнали втрат та відійшли біля Новодарівки

Укрінформ
На Авдіївському напрямку наступальні дії російських загарбників були безуспішними, на Запоріжжі вони зазнали втрат та відійшли.

Про це повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун, передає Укрінформ з посиланням на Арміюінформ.

«В операційній зоні ОСУВ «Таврія» ворог за добу завдав 9 авіаударів, провів 45 бойових зіткнень та здійснив понад 1000 артилерійських обстрілів. На Авдіївському напрямку безуспішними були його наступальні дії в районах Новокалинового, Авдіївки та східніше Первомайського, де українські воїни відбили 18 атак», - сказав він.

Читайте також: Армія РФ продовжує наступальні дії одночасно на кількох східних напрямках - Сирський

У районах Мар’їнки і Новомихайлівки було відбито 22 атаки ворога. На Шахтарському напрямку ворог 6 разів вів безуспішні штурмові дії в районах Пречистівки та Старомайорського.

На Запоріжжі загарбники зазнали втрат та відійшли в процесі штурму біля Новодарівки. Водночас триває наша наступальна операція на Мелітопольському напрямку, повідомив речник.

За його словами, ворог зменшив кількість авіаударів, що пов’язано або з нестачею зброї, або з погодними умовами.

Крім того, Штупун розповів, що у зв’язку з відсутністю якихось тактичних успіхів російське командування проводить зі своїм особовим складом так звані роз’яснювальні бесіди, зокрема застосовуючи фізичний вплив і жорсткий моральний тиск.

Читайте також: Авдіївка має політичне значення для Росії - британська розвідка

Як повідомлялось, Сили оборони України мають певні територіальні успіхи на південь від Бахмута, що на Донеччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-