Армія РФ продовжує наступальні дії одночасно на кількох східних напрямках - Сирський

Армія РФ продовжує наступальні дії одночасно на кількох східних напрямках - Сирський

Укрінформ
Армія Російської Федерації продовжує наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках.

Як передає Укрінформ, про командувач східного угруповання військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив у Телеграмі.

«Ворог не відмовляється від своїх планів та продовжує наступальні дії одночасно на декількох східних напрямках. Зокрема, попри великі втрати росіяни атакують наші частини, які обороняються в районі Куп’янська. Крім того, ворог збільшив кількість використання дронів-камікадзе», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Російські командири відправляють наркоманів та алкоголіків до штурмових загонів - розвідка Британії

За словами Сирського, на півночі та півдні від Бахмута російські війська намагаються перехопити ініціативу, шляхом проведення контратак.

«Втім, наші оборонці розбивають усі плани та намагання окупантів захопити нашу землю. Ворог щодня втрачає свої наступальні спроможності», - зазначив Сирський.

За два тижні в районі відповідальності ОСУВ «Хортиця» російські війська втратили понад 4 тисячі осіб. Знищено та пошкоджено понад 500 одиниць військової техніки окупантів.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ворог концентрує штурмові дії у районі Кліщіївки та Андріївки - військові

Як повідомлялося, Сирський відвідав військові частини, які виконують бойові завдання на Бахмутському та Лиманському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-