За тиждень на Куп’янському напрямку загарбники втратили понад 1800 військових

За тиждень на Куп’янському напрямку загарбники втратили понад 1800 військових

Укрінформ
Загалом за тиждень, з 1 по 6 листопада, на Куп’янському напрямку ворог зазнав втрат у 1826  військових.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ Збройних сил України Володимир Фітьо.

“Загалом за тиждень на Куп’янському напрямку, з 1 по 6 листопада, ворог зазнав втрат у кількості 1826 військових. Також було знищено 200 одиниць техніки, з яких 22 танки та 54 бойових броньованих машини”, - сказав Фітьо.

Він зазначив, що за минулу добу на Куп’янському напрямку українські захисники ліквідували 112 військовослужбовців російських окупаційних військ та знищили 48 одиниць техніки, серед яких два танки, а також вісім бойових броньованих машин.

Крім того, за його інформацією, за минулу добу на ворог наніc 703 обстріли та 13 авіаударів по позиціях українських військових. Також ворог атакував українські позиції дев’ятьма дронами-камікадзе.

Читайте також: Росіяни за добу скидають понад сотню авіабомб - Ігнат

Загалом за минулу добу на цьому напрямку відбулися дев'ять бойових зіткнень.

Як повідомляв Укрінформ, командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що на Куп'янському напрямку російські загарбники стратегічних успіхів не досягли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-