Президент подякував воїнам, які відзначилися на східному напрямку

Президент подякував воїнам, які відзначилися на східному напрямку

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський подякував бригадам, які відзначилися на східному напрямку.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

"Наші воїни. Наша вдячність. Ті, хто відзначився за цей день. Вугледарський напрямок – наша міцна 72-га окрема механізована бригада. Я дякую вам, хлопці! Марʼїнка – десантники «Сімдесятдевʼятки», молодці! Авдіївський напрямок – 31-ша, 47-ма, 53-тя та 110-та окремі механізовані бригади. Я дякую кожному воїну! І Купʼянський напрямок – 14-та і 32-га окремі механізовані бригади, 57-ма окрема мотопіхотна бригада – пишаюся вами, хлопці! І я впевнений у вас – так само, як і 24 лютого. Впевнений, що Україна обовʼязково переможе. Будьте впевнені в собі", - сказав Зеленський.

Відео: Офіс Президента

Президент висловив вдячність усім, хто зараз знаходиться на бойових постах; лікарям, які лікують як поранених, так і дітей; учителям; тим, хто тренує воїнів та виробляє для України зброю, снаряди, техніку; всім, хто забезпечує світло в наші домівки; всім, "хто дає нам упевненість та допомагає нам з усіх куточків світу".

Читайте також: Українські воїни відбили наступ росіян на Вугледарському напрямку - Зеленський

Фк повідомляв Укрінформ, 31 жовтня Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами ще 127 захисників України, 58 із них – посмертно.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-