Білий дім закликав Конгрес ухвалити допомогу Україні й Ізраїлю в одному пакеті

Білий дім закликав Конгрес ухвалити допомогу Україні й Ізраїлю в одному пакеті

Укрінформ
Адміністрація США закликала американський Конгрес продовжити законодавчий процес щодо ухвалення запиту президента Байдена, який містить підтримку України й Ізраїлю, а також асигнування щодо інших важливих потреб.

Про це заявив у середу під час зустрічі з журналістами координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Ми закликаємо Конгрес продовжити роботу над усім пакетом задоволення додаткових потреб, внесеним президентом, з усіма чотирма напрямами (фінансування – ред.), які, вочевидь, включають Україну й Ізраїль разом»,- зауважив представник адміністрації США.

Він також підкреслив, що цей пакет підтримує, в тому числі, керівництво республіканців у Сенаті.

«Ви чули, як лідер меншості, сенатор Макконнелл заявив, що він повністю згоден з тим, що їх усі (напрями фінансування – ред.) слід об’єднати так, як подав президент, і що ситуація в Україні й Ізраїлі є взаємопов’язаною та серйозною. І ми, звісно, погоджуємося з цим»,- зазначив Кірбі.

Читайте також: Питання України й Ізраїлю - переплетені: Білий дім виступає за масштабний пакет підтримки

Як повідомляв Укрінформ, напередодні група республіканців у Палаті представників надіслала президенту Байдена листа з умовами підтримки подальшої допомоги Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-