Україна готується до ударів РФ по енергетичній інфраструктурі - Зеленський провів нараду

Україна готується до ударів РФ по енергетичній інфраструктурі - Зеленський провів нараду

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський провів щоденну селекторну нараду.

Про це глава Української держави повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Щоденний селектор. Отримав звіти про надходження техніки, боєприпасів, нові контракти й нову географію постачання", – зазначив Зеленський.

Також він заслухав інформацію щодо ситуації на фронті. "Куп'янськ, Авдіївка – важкі, в’язкі бої, але наші воїни тримають позиції", – підкреслив Президент.

Водночас Зеленський констатував, що Російська Федерація намагається нищити все, до чого може дотягнутися. "Берислав, Борова. Усуваємо наслідки обстрілів, допомагаємо людям", – уточнив глава Української держави.

Читайте також: РФ відновила певний запас ракет для ударів по інфраструктурі України - Буданов

Окрім того, він додав: "Готуємося до ударів терористів по енергетичній інфраструктурі. Цьогоріч не лише захищатимемося, а й відповідатимемо. Ворог це добре знає. Спочатку прибрали з Криму флот, тепер переміщують і свою авіацію далі від наших кордонів".

Читайте також: Енергосистема України захищена від ракетних ударів краще, ніж торік - Данілов

Як повідомляв Укрінформ, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що енергосистема України наразі захищена від ракетних ударів краще, ніж торік. За його словами, уже поступово надходять додаткові засоби ППО, деякі з яких передаватимуться в оренду на той термін, на який потрібно, аби Україна мала можливість захищати своє небо.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-