РФ відновила певний запас ракет для ударів по інфраструктурі України - Буданов

РФ відновила певний запас ракет для ударів по інфраструктурі України - Буданов

Укрінформ
Росія відновила певний запас ракет для завдання ударів по українській інфраструктурі, зокрема енергетичній і нафтогазовій, а також військових об’єктах.

Про це сказав у інтерв’ю виданню “Українська правда” начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов, передає Укрінформ.

“Сил і засобів у них (російської армії - ред.) достатньо, тому що останнім часом ракетних ударів вони обмежено завдавали. Певний запас ворог відновив. Цей запас не дуже значний, але достатній для того, щоб створити цілком реальні проблеми не тільки нашій енергетиці, а й нафтогазовій сфері, промисловим підприємствам, військовим об'єктам”, - сказав Буданов.

Він наголосив, що для протидії ракетним загрозам Україні необхідно набагато більше систем ППО, ніж зараз є.

Читайте також: Буданов підтвердив, що спецпризначенці тричі висаджувалися біля Енергодару для його звільнення

Водночас на запитання, чи можна цієї зими очікувати блекаутів у Москві, Буданов відповів: ”Тимчасових, можливо. Це цілком логічне явище, коли робиш якісь негарні кроки, рано чи пізно воно повернеться до тебе”.

Як повідомляв Укрінформ, 11 жовтня Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Брюсселі з міністром оборони Сполучених Штатів Ллойдом Остіном і новим головою Об’єднаного комітету начальників штабів США Чарльзом Брауном, з якими обговорив важливість посилення ППО напередодні зимового періоду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-