Сирський відвідав Лимано-Куп'янський напрямок

Сирський відвідав Лимано-Куп'янський напрямок

Фото
Укрінформ
Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський відвідав підрозділи на Лимано-Куп'янському напрямку та нагородив військовослужбовців, які відзначилися в боях.

Як передає Укрінформ, про це служба зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

Ситуація на даному напрямку залишається складною, але контрольованою. Ворог не припиняє активні бойові дії, постійно підтягує резерви та не зважає на великі втрати, як в особовому складі, так і в техніці. Російські війська намагаються прорвати українську оборону з метою виходу безпосередньо до Куп'янська з подальшим його блокуванням та оточенням, ідеться в повідомленні.

Читайте також: Росіяни активно перетягують війська із Луганська на Купянський напрямок - партизани

Під час зустрічі командувача з командирами бригад та офіцерами штабів були вирішені нагальні питання ефективності вогневого ураження ворога, підсилення підрозділів резервами, логістичного забезпечення та багато інших.

"Ми продовжуємо вести активну оборону. Наша мета - завдання максимальних втрат противнику, утримання займаних рубежів та позицій, відновлення, а на окремих напрямках проведення наступальних дій", - відзначив Сирський.

Генерал-полковник зустрівся з військовослужбовцями, які відзначилися в боях, подякував за героїзм, стійкість та мужність, вручив відзнаки командувач Сухопутних військ ЗСУ, цінні подарунки та сертифікати на грошові премії.

"Пишаюся нашими воїнами, їх витримкою та хоробрістю, спроможністю в умовах чисельної переваги противника проводити наступальні дії, кожного дня звільняючи від окупантів нашу землю! Війна - це складний та важкий шлях, але ми повинні його пройти заради наших дітей, їхнього щасливого майбутнього, збереження та розквіту нашої держави", - наголосив Сирський.

Читайте також: На Лимансько-Купянському напрямку ворог збільшив кількість авіаударів - ЗСУ тримають оборону

Як повідомляв Укрінформ, на Лимано-Куп’янському напрямку за минулу добу Сили оборони відбили 20 атак ворога, знищили 263 загарбників і 23 одиниці ворожої техніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-