Бійці на північному напрямку вже забезпечені зимовим одягом, печами та дровами - Наєв

Бійці на північному напрямку вже забезпечені зимовим одягом, печами та дровами - Наєв

Ексклюзив
Укрінформ
В Північній операційній зоні військовослужбовці вже забезпечені зимовим одягом, опалювальними печами та дровами.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомив командувач Оперативно-стратегічного угруповання військ (ОСУВ) «Північ» генерал-лейтенант Сергій Наєв.

«У Збройних силах України встановлено щоденне подання звітності до планувальних та забезпечувальних органів про потреби військових підрозділів у всіх матеріальних засобах, що належать до утримання в Збройних силах України, а я раз на тиждень заслуховую відповідних керівників та особисто контролюю стан забезпеченості у підрозділах під час роботи у військах. Зокрема, забезпечення опалювальними печами в підпорядкованих угрупованнях та військових частинах безпосереднього підпорядкування виконано на 100%», - повідомив Наєв.

Читайте також: Щільність мінних загороджень на півночі України збільшили в 16 разів - Наєв

Також він відзначив, що завдяки наявній кількості дров на складах Командування сил логістики Збройних сил України можна забезпечити підрозділи військових на весь опалювальний період. На сьогодні тривають заходи щодо забезпечення підпорядкованих військових частин та підрозділів дровами з розрахунку на 30 діб.

Командувач запевнив, що всі військові в ОСУВ «Північ» забезпечені зимовим одягом.

«Стосовно забезпечення зимовим речовим майном можу сказати, що всі військовослужбовці вже забезпечені цими предметами. До 30 вересня отримали зимовий одяг з баз забезпечення та до 15 жовтня видали його особовому складові підрозділів», - повідомив Наєв.

Читайте також: Наєв нагородив головного сержанта ЗСУ Косинського, який навчає воїнів бити ворога

Як повідомлялося раніше, Канада виділила Україні новий пакет оборонної допомоги для ведення бойових дій у холодний період року. Зокрема до пакета допомоги увійшов зимовий одяг та спорядження на 25 млн канадських доларів (близько $19 мільйонів).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-