Штати підтримають Ізраїль, як підтримують Україну - Остін

Штати підтримають Ізраїль, як підтримують Україну - Остін

Укрінформ
Сполучені Штати оперативно працюють над постачанням до Ізраїлю необхідних озброєнь та боєприпасів, аби допомогти країні захиститися від тероризму.

Як повідомляє Укрінформ із посиланням на міноборони США, про це заявив керівник військового відомства Ллойд Остін.

"Ми можемо і будемо підтримувати Ізраїль, так само як ми підтримуємо Україну", - сказав очільник Пентагону на завершення зустрічі міністрів оборони НАТО, яка відбулася у Брюсселі.

Він наголосив на непохитності американської підтримки Ізраїлю: "Ми терміново працюємо над тим, аби Ізраїль отримав необхідне для захисту, у тому числі боєприпаси та ракети-перехоплювачі системи “Залізний купол”.

Читайте також: Підтримка Штатами Ізраїлю не вплине на допомогу Україні - Остін

Остін уточнив, що США надаватимуть оборонну допомогу Ізраїлю, продовжуючи підтримувати народ України у боротьбі з російською агресією.

“НАТО - оборонний альянс. Нас не вдасться втягнути у незаконну війну Путіна, але ми підтримуватимемо право України на самозахист. Ми також продовжимо зміцнювати  Альянс для реагування на майбутні виклики”, - запевнив глава Пентагону.

Читайте також: США допоможуть Україні розбудувати військово-повітряні сили - Остін

Як повідомлялося, у рамках дводенної зустрічі міністрів оборони країн НАТО у Брюсселі відбулося засідання Контактної групи з оборони України, в якому взяв участь Президент Володимир Зеленський. За підсумками цього заходу у форматі "Рамштайн" Україна отримала військову допомогу майже на пів мільярда доларів.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-