Росіяни масово перекидають піхоту й техніку на Авдіївський напрямок

Росіяни масово перекидають піхоту й техніку на Авдіївський напрямок

Укрінформ
Російські окупаційні війська перекидають піхоту та техніку на Авдіївський напрямок, масово застосовують авіацію, щоб захопити або оточити Авдіївку.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» повідомив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун.

«Зараз ворог кинув багато піхоти, техніки саме на Авдіївській напрямок. Наші воїни активно опускають ворога на землю, нищать техніку масово. Наразі вже фіксується дещо зменшення кількості бронетехніки, але ворог йде вперед, намагається йти піхотою. Авдіївку ворог розглядає як можливість отримати якусь знакову перемогу та переломити хід бойових дій. Якщо, наприклад, на момент початку широкомасштабного вторгнення Авдіївка розглядалась ворогом, як щось незначне, то сьогодні захоплення або оточення Авдіївки для нього чи не найбільше, чого він може досягнути на даному етапі. Тому ворог активно застосовує авіацію та продовжує активні наступальні дії», - зазначив Штупун.

Читайте також: Сили оборони тримають позиції в Авдіївці - Зеленський

За інформацією речника, протягом минулої доби ворог завдав одног ракетного та 39 авіаційних ударів, також провів 51 бойове зіткнення і здійснив 930 артобстрілів позицій Сил оборони.

Як повідомляв Укрінформ, 10 жовтня Штупун розповів, що російські загарбники активізувалися на Таврійському напрямку, Сили оборони відбили 15 атак лише в районі Мар’їнки та Новомихайлівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-