Сьогодні в Україні вперше відзначають День фахівців логістичного забезпечення ЗСУ

Сьогодні в Україні вперше відзначають День фахівців логістичного забезпечення ЗСУ

Укрінформ
В Україні 11 жовтня вперше відзначають професійне свято фахівці логістичного забезпечення ЗСУ.

Фахівців логістичного забезпечення з цієї нагоди привітав начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Шаптала. Привітання опубліковане на сторінці Генштабу ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Яким би потужним не було військо, без надійної логістики у тривалій війні воно приречене на поразку. Пальне, боєприпаси, продовольство, вода та інше — критично необхідні на передовій, аби знищувати ворога. Сьогодні, у День фахівців логістичного забезпечення ЗСУ, хочу подякувати кожному, хто докладає всіх зусиль для належного постачання фронту», - зазначив Шаптала.

За його словами, фахівці цієї сфери працюють за складних умов, коли ворог постійно полює та завдає ударів по логістичних центрах, складах і маршрутах.

Читайте також: Залужний і Шаптала приїхали на південь - обговорили подальші дії та можливі загрози

«Лише після перемоги ви зможете розповісти про рішення й хитрощі, до яких доводилося вдаватися, щоб вберегти постачання. Ваша робота має життєво важливе значення для перемоги», - підкреслив начальник Генштабу ЗСУ.

Сили логістики — формування у складі ЗСУ для технічного та тилового забезпечення, шляхом зберігання, підготовки (ремонту) і транспортування всієї номенклатури озброєння, боєприпасів, військової техніки, продовольства, та іншого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-