Столтенберг: РФ може скласти зброю та закінчити цю війну сьогодні - Україна такої можливості не має

Столтенберг: РФ може скласти зброю та закінчити цю війну сьогодні - Україна такої можливості не має

Укрінформ
Україна не має іншої можливості досягти стійкого та справедливого миру, окрім запеклої боротьби з російським агресором, і союзники по НАТО стоятимуть поряд з Україною у цій боротьбі так довго, скільки це буде необхідно.

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг у Києві під час спільної пресконференції з Президентом України Володимиром Зеленським, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що сильнішою стає Україна, то ближче ми підходимо до завершення російської агресії. Росія може скласти зброю та закінчити цю війну сьогодні. Україна не має такої можливості. Якщо Україна здаватиметься, це не означатиме повернення миру, - це принесе лише жорстоку російську окупацію. Мир за таку ціну означає, що миру не буде зовсім. Україні потрібен справедливий та стійкий мир. Я рішуче підтримую план Президента Зеленського з 10-ти пунктів, щоб досягти цієї мети», - наголосив Столтенберг.

Читайте також: Столтенберг: Україна воює за свободу, Росія - за імперські ілюзії

Він знову заявив, що майбутнє України – в НАТО. “Мірою того, як ми працюємо разом, щоб підготувати вас до цього майбутнього, НАТО стоятиме поруч з Україною так довго, як це буде необхідно», - заявив генсек Альянсу, звертаючись до Президента України.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 28 вересня, в Україну з неоголошеним візитом прибув генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, який обговорив з керівництвом країни подальші шляхи підтримки України з боку Альянсу та країн-союзниць у боротьбі проти російської агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-